Skip to content Skip to footer
No Image Available

Këngët e Mëngjezit

 Autori: Selam H. Shtylla  Zhanri: Poezi  Botuesi: Kartoleria Peppo dhe Marko  Vendi: Albania  Gjuha: Shqip/Albanian  Lexo
 Përshkrimi:

 Back