Skip to content Skip to footer
No Image Available

Traktat Miqsije nërmjes të Shqipnisë dhe Turqis, dhjetor 1923

 Zhanri: Histori, Studime historike  Botuesi: C.J. Theocharis  Botuar në: 1925  Vendi: Kostandinopojë, Turqi  Gjuha: Shqip/Albanian, Frengjisht, Osmanisht, Greqisht  Lexo
 Përshkrimi:

 Back