Skip to content Skip to footer

Dita Botërore e Teatrit

“Unë besoj se prania e një teatri në çdo qytet të madh apo të vogël, është shenjë e dukshme e një kulture të madhe shpirtërore”.
– Laurence Olivier –

* 27 marsi është përcaktuar si Dita Botërore e Teatrit. Instituti Ndërkombëtar i Teatrit këtë vit organizon aktivitete me tematikën: “Teatri dhe Kultura e paqes”.

#ditaboteroreeteatrit #worldtheatreday #27march

Leave a Reply