Skip to content Skip to footer

Zgjeroni
horizontet e dijes

Biblioteka Digjitale

Lexoni libra, revista e gazeta ne format digjital

Udhëzuesit e bibliotekës

Gjeni libra, materiale digjitale dhe baza të dhënash.

Huazimi, Rezervimi, Rinovimi

Merrni asistencë në fushat tuaja të kërkimit.

Hapësirat për studim

Ekploroni hapësirat pë lexim që ofron biblioteka.

Biblioteka Digjitale

Lexoni libra, revista e gazeta ne format digjital

Udhëzuesit e bibliotekës

Gjeni libra, materiale digjitale dhe baza të dhënash.

Huazo, Rezervo, Rinovo

Merrni asistencë në fushat tuaja të kërkimit.

Hapësirat për studim

Ekploroni hapësirat pë lexim që ofron biblioteka.

Biblioteka është e hapur 6 ditë të javës.

Na vizitoni

Biblioteka është e hapur 6 ditë të javës.

Na vizitoni

Informacione ndihmëse

Arkiva dhe Koleksione

Fondi i librave që disponon biblioteka ka një vlerë të madhe për kulturën kombëtare dhe ndërkombëtare, ka një vlerë të veçantë sidomos Fondi Albano-Balkanologjik për trashëgiminë tonë kulturore. Në fondet e saj gjenden….

Ndihmë në kërkime

Stafi ynë me eksperiencë do tju orientojë në drejtimin e duhur për tju lehtësuar gjetjen e materialeve që kërkoni

Skanim, Printim, Fotokojim

Në bibliotekë do të mund të shfrytëzoni printerin, fotokopjen dhe skanerin që janë gjithmonë në dispozicionin tuaj.

Ambjentet e leximit dhe PC

Biblioteka siguron ambjente të përshtatshme për lexuesit dhe frekuentuesit e saj sipas interesave të tyre. Janë në shërbim të lexuesve: Salla e leximit – me afërsisht 60 vende, Salla e periodikut – me 8 vende….

Huazoni, Rezervoni, Rinovoni

Nga biblioteka mund të huazohen të gjithë materialet libra (monografitë), gjë kjo që bëhet brenda një afati të caktuar, zakonisht 2 javor. Ky afat mund të jetë më i shkurtër për librat me kërkueshmëri të lartë, zakonisht ata të programit shkollor, ose…

Udhëzuesit e bibliotekës

Biblioteka Publike “Qemal Baholli” ka në fondin e saj mbi 200.000 koleksione bibliotekare, në të cilat hyjnë: Materiale libra, Koleksione e periodikëve të kaluar dhe ai korent, Harta, Materiale CD….

Arkiva dhe Koleksione
Ndihmë në kërkime
Skanim, Printim, Fotokojim
Ambjentet e leximit dhe PC
Huazoni, Rezervoni, Rinovoni
Udhëzuesit e bibliotekës

Të reja

Charlote Bronttë
Në gusht të 1847, Charlotte Brontë përfundoi së shkruari romanin e saj…
Alice Munro
*Alice Munro*, fituese e çmimit Nobel në letërsi në vitin 2013 me…
Charles Bukowski
Në 16 gusht të vitit 1920, lindi në Gjermani shkrimtari Charles Bukowski.…

Orari

E hënë - E premte
8:00 AM – 7:00 PM
E shtunë
9:00 AM – 1:00 PM
E diela
Pushim

Të reja

89 vjet bibliotekë
Sot në datën 21 korrik 2023, ditën e inaugurimit të bibliotekës, u…
Biblioteka në bibliografi
Në 90-vjetorin e krijimit të bibliotekës, vjen bibliografia tematike "Historia e krijimit…

Orari

E hënë - E premte
9:00 AM – 7:00 PM
E shtunë
9:00 AM – 1:00 PM
E dielë
Pushim

Biblioteka digjitale

e-Books

e-Gazeta

e-Revista

Video

Audio

COBISS-Katalogu

E-Libra

E-Gazeta

E-Revista

Video

Audio

COBISS - Katalogu