Skip to content Skip to footer

Biblioteka në bibliografi

Në 90-vjetorin e krijimit të bibliotekës, vjen bibliografia tematike “Historia e krijimit dhe zhvillimit të Bibliotekës Publike Qemal Baholli”, punuar nga specialistja Arjana Liçi. Në hartimin e kësaj bibliografie, janë shfrytëzuar artikujt e periodikut të vjetër dhe atij koherent, në një shtrirje kohore gati 100-vjeçare.

Leave a Reply